Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A hagyma kevésbé ismert hatásairól
  2024-03-03 20:26:37, vasárnap
 
 



A hagymáról senki sem gondolná, hogy növeli a vágyat, pedig a legutóbbi kutatások szerint még erre is nagyon jó ez a zöldség. Azt gondolhatjuk, ha valaki a szexuális együttlét előtt hagymát fogyaszt, az nem hogy növelné, még csökkenti is a vágyat. Igaz, hogy nem éppen kellemes az illata, az viszont tény, hogy egy nagyszerű afrodiziákumról van szó, legalábbis a legújabb kutatási eredmények szerint.

A hagyma nemcsak mint remek nemivágy-fokozó szerepelt jól, hanem még a szexuális életet is javíthatja, legalábbis a kutatási eredmények erre mutatnak rá.

A hagymával kapcsolatban bebizonyosodott, hogy javítani tudja a vérkeringést. A zöldség ugyanis olyan szulfidokat tartalmaz, amelyek aktívan részt vesznek a koleszterinszint szabályozásában, illetve a magas vérnyomás kezelésében. Ezek a hatások nemcsak a szív- és érrendszeri egészséget javítják, hanem a vérkeringést is fokozzák, beleértve a nemi szervek vérkeringését, és a hagyma pluszban még a nemi vágyat is növeli.

Amikor gyengül az immunrendszerünk, akkor sokkal fáradtabbnak érezhetjük magunkat és még a libidónk is jelentősen lecsökkenhet. A hagyma fogyasztása azonban segíthet leküzdeni a fáradtságból adódó problémákat. A hagymában ugyanis olyan fitokemikáliák vannak, és természetesen sok C-vitamint is tartalmaz, amelyek együttesen segítenek az immunrendszer megerősítésében. Ezek a tápanyagok segítenek azoknak a méreganyagoknak a kiürítésében, amelyek betegségeket generálnak. Ez azért lényeges, mert a testben lévő különféle kórokozók is okai lehetnek az alacsony libidónak.

A hagyma antioxidánsokban is bővelkedik, amelyeknek nagy szerepük van a spermaszám növelésében, illetve a libidó fokozásában. Ugyanilyen hatásai vannak egyébként a gyömbérnek is.

A hagymával kapcsolatban az is bebizonyosodott, hogy segít megnövelni a tesztoszteronszintet. Más kutatások pedig arra mutattak rá, hogy mind a férfiak, mind a nők esetében fokozza a nemi szervek egészségét, illetve nemcsak a férfiaknál, hanem a nőknél is fokozza a nemi vágyat, így tehát megéri a szexuális együttlét előtt egy kevés hagymát falatozni, ha szeretnénk az ágyban azt a bizonyos szikrát életben tartani.

Nem pusztán a hagyma, hanem más zöldségek is támaszaink lehetnek a libidó fellendítésében. A cékla például vitaminokban, ásványi anyagokban és étrendi nitrátokban gazdag, amelyek szintén segítenek a szexuális élet fellendítésében.

A zeller kiváló választás a szexuális stimuláció fokozására. Androszteront tartalmaz, amely hormon szintén segíthet a szexuális vágy növelésében.

A fokhagyma allicin nevű vegyületet tartalmaz, amely megnöveli a nemi szervek véráramlását, ezzel segítve a férfiakat az erekció elérésében és fenntartásában szexuális aktus közben.

A gyümölcsök rendszeres fogyasztása szintén segíthet a jó szexuális élet fenntartásában, ugyanis tanulmányok szerint mintegy 15%-kal csökkenti a merevedési zavarokat.

A görögdinnye nemcsak a libidó fokozásában segít, hanem az erekció javításában is. Citrullint tartalmaz, amely a szervezetben argininné alakul, ezek az aminosavak pedig fokozzák az érrendszeri egészséget.

Az őszibarack gazdag forrása a C-vitaminnak, amely javítja a sperma minőségét és növeli a spermiumok számát. Egyes tanulmányok szerint a meddőségi problémákon is segíthet.

Az eper és a málna tele van olyan tápanyagokkal, például cinkkel, amelyek szintén fokozzák a libidót. Férfiaknál a cink fokozza a tesztoszteronszintet és segíti a spermiumtermelést is.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Gyógyító táplálékok  
Címkék: antioxidánsokban, immunrendszerünk, koleszterinszint, fellendítésében, bebizonyosodott, szabályozásában, megerősítésében, afrodiziákumról, méreganyagoknak, fenntartásában, fitokemikáliák, vérkeringését, immunrendszer, természetesen, androszteront, tápanyagokkal, lecsökkenhet, kapcsolatban, kiürítésében, betegségeket, fáradtságból, vitaminokban, fáradtabbnak, gondolhatjuk, szervezetben, vérkeringést, véráramlását, fokozásában, problémákon, érrendszeri, növelésében, tanulmányok, javításában, szulfidokat, kezelésében, fogyasztása, hagymáról senki, legutóbbi kutatások, szexuális együttlét, viszont tény, nagyszerű afrodiziákumról, legújabb kutatási, hagyma nemcsak, szexuális életet, kutatási eredmények, hagymával kapcsolatban, zöldség ugyanis, koleszterinszint szabályozásában, magas vérnyomás, hatások nemcsak, nemi szervek, hagyma pluszban,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A nemzeti hovatartozás kulturá...  Próbálj meg ...  Reggel van  Facebookon kaptam  Png cica  Szívem  s immár én is felragyogva, ért...  Png ház  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png csokor  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét kedves látogatóimna...  A jó emberek mindig szépek mar...  Németh László tollából  Png virág  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Tavaszi kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Png rózsa csokor  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Akarat  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Sose bánj semmit  Varga János Veniam - Fontos sz...  Elköszönt  Png cica  Hazára minden embernek szükség...  Nevem  Jó éjszakát  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Akik bántanak téged  Esti kép  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Akarat  Facebookon kaptam  Adakozás  Szép álmokat!  Kövesd a cowboyt!  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szép estét  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Kövesd a cowboyt!  Nem tudhatod  Éretlen vers  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Egy lelki imádság  Elköszönt  Adakozás  Németh László tollából  Albert Einsteinről  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Krisztinától  Ami embereknek lehetetlen, az...  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát... 
Bejegyzés Címkék
hagymáról senki, legutóbbi kutatások, szexuális együttlét, viszont tény, nagyszerű afrodiziákumról, legújabb kutatási, hagyma nemcsak, szexuális életet, kutatási eredmények, hagymával kapcsolatban, zöldség ugyanis, koleszterinszint szabályozásában, magas vérnyomás, hatások nemcsak, nemi szervek, hagyma pluszban, nemi vágyat, hagyma fogyasztása, fáradtságból adódó, hagymában ugyanis, immunrendszer megerősítésében, tápanyagok segítenek, testben lévő, alacsony libidónak, hagyma antioxidánsokban, spermaszám növelésében, libidó fokozásában, kevés hagymát, bizonyos szikrát, libidó fellendítésében, cékla például, szexuális élet, zeller kiváló, szexuális stimuláció, szexuális vágy, fokhagyma allicin, erekció elérésében, gyümölcsök rendszeres, merevedési zavarokat, görögdinnye nemcsak, erekció javításában, szervezetben argininné, aminosavak pedig, érrendszeri egészséget, őszibarack gazdag, sperma minőségét, spermiumok számát, meddőségi problémákon, málna tele, cink fokozza, antioxidánsokban, immunrendszerünk, koleszterinszint, fellendítésében, bebizonyosodott, szabályozásában, megerősítésében, afrodiziákumról, méreganyagoknak, fenntartásában, fitokemikáliák, vérkeringését, immunrendszer, természetesen, androszteront, tápanyagokkal, lecsökkenhet, kapcsolatban, kiürítésében, betegségeket, fáradtságból, vitaminokban, fáradtabbnak, gondolhatjuk, szervezetben, vérkeringést, véráramlását, fokozásában, problémákon, érrendszeri, növelésében, tanulmányok, javításában, szulfidokat, kezelésében, fogyasztása, nitrátokban, problémákat, görögdinnye, jelentősen, érezhetjük, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2173
  • e Hét: 27064
  • e Hónap: 58550
  • e Év: 263251
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.